Våra tjänster

Försäljning & uthyrning

Stort utbud av kvalitetssläp och båttrailers.

Vi säljer och hyr ut kvalitetssläp & båttrailers.

Kvalitetssläp och båttrailers

Full garanti

Etablerade varumärken

Erfaren personal

Försäljning

Vi säljer släp, både obromsade och bromsade, båttrailer (80 km/h), båtupptagningsvagnar 30 km/h), entreprenadsläp, maskintrailer, tippsläp, biltransporttrailer och skåpsläp, även ibland begagnade släp och våra demosläp.

Uthyrning

Vi hyr ut vissa släp både till vanligt bruk för trädgården, eller kanske du behöver få hjälp upp med båten. Behöver du hjälp med en biltransport eller kunna lasta upp till ett par ton, så kan vi hjälpa dig. Vi har även skåpsläp för uppkörning av B96 och BE, välj att få det både lastat och utkört. Ring oss gärna och fråga, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. 

Reparation

Behöver du hjälp med reparation av ditt släp eller båttrailer, vi har kunskapen och tillbehören för att kunna hjälpa dig att rusta upp ditt släp, välkommen in så hjälper vi dig.

Reservdelar

Behöver du reservdelar eller tillbehör till ditt släp, snart kommer vår webbutik där du kommer kunna handla reservdelar av bra kvalitet till bra priser. Ni kan även ringa till oss.

Kvalitet

Vi säljer kvalitetssläp och trailers. Varmgalvaniserade produkter och bland annat lager från Knott.

Våra designers’ erfarenhet inom ingenjörsarbete, 3D CAD-teknologin och kontinuerlig provning av produkterna försäkrar den höga kvaliteten av varje enskilt släp.

Automatiserade tillverkningsprocesser, moderna arbetsbord och komponenter med hög kvalitet är de viktiga förutsättningar som ger den långa livslängden hos Respos släpvagnar.

Samtliga släp överensstämmer med kraven enligt EU-direktiv, komponenterna har testats i EU-laboratorier och släpen har certifikat om typgodkännande.

Detta gäller även våra övriga märken som vi säljer och hyr ut.

Så går det till

Vi har många släp och trailers hemma i lager, men har också möjlighet att ta hem släpet som passar just dig. Vi har tillgång till ett komplett sortiment av släp och tillbehör. 

Garantier

Två års garanti från försäljningsdatum. 

Etablerade varumärken

Respo grundades 1990 och fram till idag har vi tillverkat över 200 olika typer av släpvagnar som har sålts över hela Europa.

Det kan ibland handla om prestige men med Henra gäller 100% prestanda. Ditt släp måste motsvara det du kräver i kvalitet, funktionalitet och hållbarhet och här är valet enkelt.

Henras modellprogram är omfattande. Samtliga trailers löser din transport med utmärkt kvalitet till förvånansvärt bra priser.
Vi har tillgång till hela Henras sortiment.

BK Hengeren är ett familjedrivet företag som etablerades 1997, ett norskt kvalitetssläp med stort utbud.

Lorries släpvagnar är Sveriges snabbast växande släpvagnsmärke, vårt mål är att tillhandahålla bra kvalité, snabba leveranser och oslagbara priser!

Unsinn startades 1958 av Leonhard Unsinn. Unsinn är en av Europas största tillverkare av släpvagnar, Med 170 anställda bygger dom över 10.000 släpvagnar per år. Två gånger har Unsinn mottagit Bayerns pris för uppfinningar, såsom teleskop container släpet och avlastningslyft för pall.

Full garanti

2 års garanti

4 år till första besiktning

Varmgalvade och magnelisbehandlade

Kvalitetsprodukter på tillbehör

Lång livslängd

Fullt utrustade

Jag är jättenöjd med släpet, riktigt snyggt och rejält samt väldigt lätt att lägga i vattenskotern med. ?

Emil

Bra service! Snabb leverans och grym kvalité på kärran.

Jonathan

Den andra Respotrailern jag köper av Sydostsläp och är supernöjd!
Respon är enligt mig den rejälaste och smartaste båttrailern på marknaden.

Erik